Gy.I.K.

Mi a WEB-shop?

WEB-shop elsődleges célja, hogy lehetővé teszi a fogyasztó számára, hogy válassza ki, és áruk és szolgáltatások beszerzése az interneten keresztül.  Az oldalakon három főbb elemet tartalmaznak: (1) a termékek listáját és jellemzőit; (2) az árakat; (3) és azt, hogy hogyan kaphatja meg a megrendelt terméke(ke)t és szolgáltatás(oka)t.

Hogyan vásárolhatunk az áruházban?

A vásárlás során kövesse lépésről-lépésre a programot. Ha bármi problémája lenne kérjük írjon nekünk, és mi segítségére leszünk!


A termékek megtekintéséhez nem, de a vásárlás regisztrációhoz kötött.


HA teheti, az ingyenes és a fizetős termékeket külön-külön - egy tételcsoportban a fizetős termékeket, és külön tételcsoportban az ingyenes termékeket -  megrendelésként rögzítse. Ezáltal az ingyenes anyagok, jegyzetek, segédletek letöltési linkjét azonnal megkaphatja a rendelési procedúra végeztével. Míg ha a fizetős és ingyenes  termékeket együtt rendeli, csak az elküldött díjbekérő pénzügyi rendezését követően kapja meg az ingyenesen letölthető termékek letöltési linkjét.

Hogyan fizethetek?

WEB-shopunkban jelenleg banki átutalással vagy érvényes bankkártya esetén a Pay-Pal rendszerén keresztül fizethet. 

Amennyiben a Személyes (alapbeállított) fizetést választja, úgy a számla/díjbekérő elektronikus megküldése után a kifizetett termékek/szolgáltatások e-mailben kerülnek továbbításra a számlával együtt.

Amennyiben a PayPal fizetést választja, úgy biztonságos oldalon keresztül fizetheti ki az ellenértéket.

Problémám van a vásárlás során

Ha a vásárlás során bárminemű problémája lenne, kérjük jelezze felénk (www.paluska.hu oldalon) vagy keressen bennünket a +36.42.500465 telefonon, és mi azonnal orvosoljuk, vagy segítségére leszünk!

[ Copyright www.paluska.hu (1992-2016) ] - [ Telefon: +36.42.500465 ] - [ Fax: +36.42.500466 ]
ViArt - PHP Shopping Cart
-->
Free CMS by ViArt Ltd