Jogi közlemény

A website-on található információk kizárólag tájékoztató jellegűek. A törvények alkalmazása és hatása jelentős mértékben függ egy adott ügy tényeitől. Tekintettel arra, hogy a törvények, jogszabályok és egyéb rendelkezések bármikor megváltozhatnak, valamint figyelembe véve az elektronikus kommunikációval együtt járó elkerülhetetlen veszélyeket, előfordulhat, hogy a website-on található információk késedelmesek, hiányosak vagy pontatlanok. Ennek megfelelően az itt feltüntetett információk nem tekinthetők úgy, hogy azok szerzői és közzétevői azoknak a website-on történő feltüntetésével jogi, számviteli, adó illetve egyéb szakmai tanácsadást vagy szolgáltatást nyújtanak. Ezért a feltüntetett információk nem helyettesíthetnek egy számviteli, adó-, jogi vagy egyéb tanácsadóval folytatott konzultációt. Mielőtt döntést hoz, vagy egy adott lépést megtesz, minden esetben forduljon tanácsért a szakértőinkhez
Mindent megtettünk annak biztosítása érdekében, hogy a website-on található valamennyi információt megbízható forrásból szerezzük be, ennek ellenére a P&B GoodWill Pénzügyi és Tanácsadó Bt. és 2P+P Kft. nem felel azok hibáiért és hiányosságaiért, illetve az azok felhasználásából eredő következményekért. A website-on található valamennyi információ felhasználása a látogató felelősségére történik és azok teljességét, pontosságát, időszerűségét valamint az azok felhasználásából eredő eredményeket a P&B GoodWill Pénzügyi és Tanácsadó Bt. és a 2P+P Kft. nem garantálja, továbbá azokért nem vállal sem kifejezett, sem hallgatólagos szavatosságot, beleértve többek között a teljesítésre, a piacképességre és a valamilyen konkrét célra való felhasználhatóságra vonatkozó szavatosságot is.
A P&B GoodWill Pénzügyi és Tanácsadó Bt. és a 2P+P Kft. illetve azok üzlettársai, ügynökei és alkalmazottai semmilyen körülmények között sem tartoznak felelősséggel Önnek vagy bárki másnak olyan döntésékért vagy lépésekért, melyet az ezen a website-on található információk alapján hoztak vagy tettek, továbbá semmilyen járulékos, különleges vagy hasonló kárért sem, még akkor sem, ha a kár felmerülésének lehetőségére a website-on figyelmeztetés található.

A site egyes linkjei olyan harmadik felek által fenntartott website-okra mutatnak, amelyeket a P&B GoodWill Pénzügyi és Tanácsadó Bt.-nek és a 2P+P Kft-nek nem áll módjában ellenőrizni. A P&B GoodWill Pénzügyi és Tanácsadó Bt. és a 2P+P Kft. az egyéb website-okon található információk pontossága vagy bármely más tulajdonsága tekintetében semmilyen jognyilatkozatot nem tesz.

Észrevételeiről, bejelentéséről tájékoztathat bennünket a +36.42.500465 telefonszámon, vagy a +36.42.500465 faxon. Jelzése fontos a számunkra, amelyre a leghamarabb válaszolunk!

jogi közlemény

Legal Disclaimer

The information contained in this Web site is intended solely to provide general guidance on matters of interest for the personal use of the reader, who accepts full responsibility for its use.
The information is provided with the understanding that the authors and publishers are not herein engaged in rendering legal, accounting, tax, or other professional advice or services. As such, it should not be used as a substitute for consultation.
While we have made every attempt to ensure the information contained in this site has been obtained from reliable sources, P&B GoodWill Pénzügyi és Tanácsadó Bt. and 2P+P Kft. is not responsible for any errors or omissions, or for the results obtained from the use of this information. All information in this site is provided "as is," with no guarantee of completeness, accuracy, timeliness or of the results obtained from the use of this information, and without warranty of any kind, express or implied, including, but not limited to warranties of performance, merchantability and fitness for a particular purpose.

Nothing herein shall to any extent substitute for the independent investigations and the sound technical and business judgment of the reader. Laws and regulations are continually changing, and can be interpreted only in light of particular factual situations.

www.paluska.hu - információs és üzleti oldalak

  • Pénzügyeit vagy gazdálkodását értintő problémák megoldása érdekében keressen bennünket bizalommal.
  • Tradícionális és modern megoldásokkal segítjük.
  • Oktatási tananyagaink, regisztáricó után ingyen letölthetőek a WEBSHOP-ból.

Levelezési cím: HU-4400 Nyíregyháza, Homok sor 9.

Telefon: (+36) 42 500 465 Telefax: (+36) 42 500 466

E-mail: info[kukac]paluska.hu