WEBSHOP termékek és szolgáltatások

Mert az idő pénz...

 

Mikro- és kisvállalkozás számára online üzletviteli tanácsadás (számszaki üzleti tervek, hitelek, pályázatok, adatszolgáltatás és adminisztráció, fejlesztési kontrolling)

1.) Mikro- és kisvállalkozás vezetői részére a saját, pénzügyi tervük (számszaki üzleti terv - pénzügyi terv Link ) elkészítéséhez MsExcel táblázati sablonok.

(Vállalkozás múltbeli adatainak elemzése mutatószámok segítségével; A fejlesztés anyagi-műszaki és forrás-összetétele; A vállalkozás működésének költségei és bevételei, az eredményesség mérése; Adósságszolgálati kötelezettségek; Pénzforgalmi terv; Mérleg- és eredményterv; Grafikonok).

Webshop

Az MsExcel táblázati sablon elektronikusan kerül eljuttatásra az díjbekérő/számla pénzügyi teljesítését követő maximum három(3) munkanapon belül.A sablon megvásárlását követő 3(három) hónapban megkapja az újabb, frissített verziókat minden hírlevélre feliratkozott vevői partner!Betekintés a mikrovállalkozási sablonbaMikrovállalkozási terv betekintés/v_04-1/1-9 oldal

2.) Mikro- ás kisvállalkozás vezetői részére a saját, pénzügyi tervük (számszaki üzleti terv - pénzügyi terv Link ) elkészítéséhez, az MsExcel táblázati sablonok kitöltéséhez magyarázat és tanácsadó javaslatok PDF jegyzetként.

(A számszaki üzleti terv sikeres elkészítéséhez tanácsadói végigvezetés, figyelem felhívásokkal). A PDF jegyzet  elektronikusan kerül eljuttatásra az díjbekérő/számla pénzügyi teljesítését követő maximum három(3) munkanapon belül.A sablon megvásárlását követő3(három) hónapban megkapja az újabb, frissített verziókat minden hírlevélre feliratkozott vevői partner!A sablon és jegyzet együttes, a hírlevélre feliratkozott vevői partner esetén a vásárlást követő 6(hat) hónapban megkapja az újabb, frissített verziókat ajándékba!

Webshop

3.) A Mikro- és kisvállalkozás vezetői által, sablonunk segítségével elkészített üzleti tervük átnézése, véleményalkotás, javítások elvégzése,

a pénzügyi terv optimalizálásával > e-mailben megfogalmazott felkérés és szintén e-mailben megküldött válaszküldés alapján, a számla pénzügyi teljesítését követő 3(három) munkanapon belül.

Webshop

4.) Öt(5) óra SKYPE vagy telefonos telefonos konzultáció,

az üzleti terv elkészítése és véglegesítése érdekében (Előre elküldött anyagok, és információk alapján) - 10(tíz) munkanap alatt felhasználható időkorláttal a számla pénzügyi teljesítését követően.

Webshop

5.) Mikro- és kisvállalkozások vezetőinek az elképzeléseikhez reálisan igazított pénzügyi tervük (számszaki üzleti tervük) komplett elkészítése,

szaktanácsadóink bevonásával (A komplett anyag átadása elektronikusan > A vállalkozás elmúlt két éves gazdálkodásának kompett anyagai - Mérleg, Eredménykimutatás, Kiegészítő melléklet, záró főkönyvi kivonat, adófolyószámla, szállítói-vevői korosbított analitika; A tárgyév gazdálkodásának adatai -  legfrissebb főkönyvi kivonat, adófolyószámla, szállítói-vevői korosbított analitika -; A fejlesztéstől elvárt eredmények részletes megfogalmazása - szöveges elképzelés, árajánlat, önerő rendelkezésre állása, stb..). Az elkészített pénzügyi terv minden igényelt információ regisztrált beérkezését követő öt(5) napon belül kerül eljuttatásra elektronikusan a megrendelőhöz.

Webshop

Amennyiben Ön vásárolt MsExcel sablont és jegyzetet, jelen megrendelését megelőző 3(három) hónapon belül, úgy akkori vásárlási értékének a 50%-át ajándékkupon formájában visszakapja tőlünk, amelyet bármely más szolgáltatáshoz a későbbiekben beválthat nálunk!

6.) A vállalkozás komplett üzleti tervének (számszaki pénzügyi terv és szöveges üzleti terv) és egy GINOP/VP pályázat komplett anyagának elkészítése,

a menedzsment/tulajdonosok jóváhagyás utáni beküldése, a fejlesztési program online mentorálása a pályázat/hitelkérelem befogadásáig. Az elkészített szakmai anyagok minden igényelt információ regisztrált beérkezését követő tíz(10) napon belül kerülnek eljuttatásra elektronikusan a megrendelőhöz. Kérjen tőlünk árajánlatot!Amennyiben Ön vásárolt MsExcel sablont és jegyzetet, jelen megrendelését megelőző 3(három) hónapon belül, úgy akkori vásárlási értékének a 50%-át ajándékkupon formájában visszakapja tőlünk, amelyet bármely más szolgáltatáshoz a későbbiekben beválthat nálunk!8.) Elnyert, leszerződött pályázat vissza nem térítendő és/vagy visszatérítendő forrásainak lehívásához a szükséges nyomtatványok kitöltése és online adatszolgáltatás - az igényelt források bankszámlára való megérkezéséig való mentorálás.

Webshop

Mikro- és kisvállalkozás vezetői által elkészített saját számszaki üzleti tervükből pályázati keretek számítása, alkalmazkodás a pályázati kiírásokhoz, pályázati pontozás és adatszolgáltatás a hazai pályázati adatlapok kitöltéséhez a pályázat beadáshoz (GINOP, VP programokhoz)

 

7.) GINOP 1.2.2-15 - KKV-k kapacitásbővítő beruházási vissza nem térítendő fejlesztési rogramjának összeállításhoz kapcsolódó számolótábla. 

A számolótábla munkatábláit követve összeállíthatja a korlátokat figyelembe véve a teljes és komplett fejlesztési programot, valamint a fejlesztésre alapozottan elkészíthető a vállalkozás pénzügyi terve, amely segíti a pályázati kiírásban megfogalmazott kidolgozottság igazolását.

Webshop

8.) GINOP 1.2.1-15 - KKV-k termelési kapacitásának bővítése vissza nem térítendő fejlesztési rogramjának összeállításhoz kapcsolódó számolótábla.

A számolótábla munkatábláit követve összeállíthatja a korlátokat figyelembe véve a teljes és komplett fejlesztési programot, valamint a fejlesztésre alapozottan elkészíthető a vállalkozás pénzügyi terve, amely segíti a pályázati kiírásban megfogalmazott kidolgozottság igazolását.

Webshop

9.) GINOP 2.1.7-15 - KKV-k protitípus, termék- és techologia- és szolgáltatásfejlesztése vissza nem térítendő fejlesztési rogramjának összeállításhoz kapcsolódó számolótábla.

A számolótábla munkatábláit követve összeállíthatja a korlátokat figyelembe véve a teljes és komplett fejlesztési programot, valamint a fejlesztésre alapozottan elkészíthető a vállalkozás pénzügyi terve, amely segíti a pályázati kiírásban megfogalmazott kidolgozottság igazolását.

Webshop

10.) Mikro- és kisvállalkozás vezetői részére a saját, MNB Növekedési HitelProgram (NHP)és NHP+ keretein belüli elkészítendő pénzügyi tervük (számszaki üzleti terv) elkészítéséhez  MsExcel táblázati sablonok.

 (A munkafüzetek és műveleti funkciók tartama: A vállalkozás múltbeli adatainak elemzése mutatószámok segítségével; A fejlesztés anyagi-műszaki és forrás-összetétele; A vállalkozás működésének költségei és bevételei, az eredményesség mérése; Adósságszolgálati kötelezettségek; Pénzforgalmi terv; Mérleg- és eredményterv; Grafikonok).

Webshop

 

Mikro- és kisvállalkozás  számára online innovációs tanácsadási szolgáltatás

11.) Mikro- és kisvállalkozás tevékenységének átvilágítása innovációs szempontból; véleményalkotással és javaslattétellel.

(A szolgáltatás eredményes elvégzéséhez az iratok és dokumentációk elektronikusan/postai úton kerülnek eljuttatása titoktartási nyilatkozat és kötelezettség előzetes aláírásával. A szolgáltatási eredmény eljuttatása elektronikusan történik. A szolgáltatás tartalmaz két(2) óra SKYPE telefonos konzultációt is.)

Webshop

Mikro- és kisvállalkozás  számára online restruktúrálási és válságkezelési tanácsadási szolgáltatás

12.) Mikro- és kisvállalkozás tevékenységének átvilágítása válságkezelési szempontok (hitelek, szállítói tartozások, államháztartási kötelezettségek, szerződéses kapcsolatok, belső gazdálkodás) figyelembe vételével, véleményalkotással és javaslattétellel.

(A szolgáltatás eredményes elvégzéséhez az iratok, és dokumentációk elektronikusan/postai úton kerülnek eljuttatása üzleti titoktartási nyilatkozat előzetes aláírásával. A szolgáltatás eredményének eljuttatása elektronikusan történik a megrendelő részére. A szolgáltatás tartalmaz három(3) óra SKYPE telefonos konzultációt is.)

Webshop

Adományozás (donáció)

amellyel a nálunk pályázó, induló, start-up vállaltozást támogatunk üzleti tervük ingyen elkészítésével, fejlesztési programjuk támogatásával és az adminisztrációs terhek átvételével.

Webshop 

kedvezmény még

 

Egyéb információk és lehetőségek:
  • # Több szolgáltatás egyszerre, vagy 3 hónapon belüli igénybevétele esetén (kivéve a havidíjas szolgáltatások árait) 5% engedményt biztosítunk;
  • # Lehetőség van a szolgáltatási díjak két részletben történő teljesítésére is, amennyiben a szolgáltatási díjak bruttó értéke meghaladja az 50.000,- HUF-ot. A 2. részlet legkésőbb a szolgáltatás eredményének átadásáig kell, hogy megérkezzen.
  • # Minden szolgáltatás igénybevételéről, a pénzügyi teljesítésükről elektronikus számla készül és kerül eljuttatásra a megrendelőnek, amely mellé általunk aláírt elektronikus szerződést is elküldünk, a szolgáltatás minőségére vonatkozó garanciavállalással együtt.

www.paluska.hu - információs és üzleti oldalak

  • Pénzügyeit vagy gazdálkodását értintő problémák megoldása érdekében keressen bennünket bizalommal.
  • Tradícionális és modern megoldásokkal segítjük.
  • Oktatási tananyagaink, regisztáricó után ingyen letölthetőek a WEBSHOP-ból.

Levelezési cím: HU-4400 Nyíregyháza, Homok sor 9.

Telefon: (+36) 42 500 465 Telefax: (+36) 42 500 466

E-mail: info[kukac]paluska.hu