Üzletviteli tanácsadás

A felmerülő finanszírozási & gazdálkodási problémái tradícionális és modern megoldásában segítjük...

 
25 éve folytatunk tanácsadási tevékenységet. Tradicionalitás és Modernitás jellemzi munkánkat.

Standard tevékenységek mellett speciális, egyedi feladatok megoldására vállalkozunk, melyben erősségünk a kreatív, innovatív és személyre szabott megoldások, a széles szakmai és tapasztalati háttér.

Üzletiviteli tanácsadás - paluska.hu

Jövőkép...

A tudás és szakértelem erejében, annak jövőt alapozó meghatározásában hiszünk, nem a lobby mindenhatóságában. Ennek érdekében csapatunk folyamatosan fejleszti tudását a legkorszerűbb ismeretekkel, melyet folyamatosan alkalmazunk tanácsadási és oktatási tevékenység folytatása során és komplex tevékenységünkben tradicionális értékrendet követünk.

Milyen többletet ad Önnek egy külső tanácsadó?

Egy külső tanácsadó az Ön szervezeti belső folyamatait, tevékenységét a objektív szemüvegén keresztül látja és értékeli, mely alapján sokkal könnyebb a racionális érvrendszer megalkotása, ezzel a sokkal hatékonyabb a tanácsadási folyamat. Az eredmény annál jobb és hatékonyabb a tanácsadási folyamatban, minél több hasonló iparági folyamatot és problémát elemzett már a tanácsadó. Az okos vezető más hibáiból tanul, melyre leghatékonyabban egy külső tanácsadó tudja felhívni az Ön figyelmét!

EGYEDISÉGÜNK...

Társaságunk tevékenységét azoknak ajánljuk, akik igénylik a személyre és projektjükre szabott egyedi és bizalmi ügykezelést és tanácsadást, amely során nem sablon feladatokat kell megoldani. Ezeket a feltárt problémákat és kockázatokat nem sablonszerű, unalmas, másoktól átvett formulákra alapozott megoldási javaslatokkal orvosoljuk, hanem munkánkba sok innovatív elemet és sok egyedi ötletet viszünk be, ügyelünk az oktatás és képzés fontosságára, de ugyanakkor figyelünk a tradicionális értékekre és folyamatokra.

Tanácsadási munkánkat évek óta a maximális üzleti titoktartás és a folyamatok nyomon követése jellemzi. Amennyiben szükséges széles tapasztalatokkal rendelkező jogi, könyvvizsgálói és számviteli partnereink aktív szaksegítségét vonjuk be a feladatok megoldásába.

Amennyiben az Ön szervezete nem akkora, hogy az innovációs folyamatokat tudja menedzselni, vagy ehhez nincsenek szakemberei, de szeretné a jövőbeli lehetőségeit és növekedését megalapozni; vagy speciális pénzügyi, közgazdasági elemzési, pályázati avagy restrukturálási igényei vannak, akkor érdemes felvenni velünk a kapcsolatot, mivel tanácsadásunkkal és megoldási javaslatainkkal megvalósíthatja igényeit hosszú távon!

www.paluska.hu - információs és üzleti oldalak

  • Pénzügyeit vagy gazdálkodását értintő problémák megoldása érdekében keressen bennünket bizalommal.
  • Tradícionális és modern megoldásokkal segítjük.
  • Oktatási tananyagaink, regisztáricó után ingyen letölthetőek a WEBSHOP-ból.

Levelezési cím: HU-4400 Nyíregyháza, Homok sor 9.

Telefon: (+36) 42 500 465 Telefax: (+36) 42 500 466

E-mail: info[kukac]paluska.hu