Magunkról

...amit érdemes tudni

Stratégiai, innovációs és pénzügyi tanácsadás

25 éve folytatunk szaktanácsadási tevékenységet, Paluska Ferenc vezetésével. Tradicionalitás és Modernitás jellemzi munkánkat. Standard tevékenységek mellett speciális, egyedi feladatok megoldására vállalkozunk, melyben erősségünk a kreatív, innovatív és személyre szabott megoldások, a széles szakmai és tapasztalati háttér.

Innovatív tanácsadás

Pénzügyi szakoktatás

Pénzügyi oktatás

30 éves tapasztalattal rendelkezünk a pénzügyi típusu (Pénzügyi ismeretek, Modern Vállalati Pénzügyek, Befektetések elemzése, Banküzemtan, stb...) tárgyak szakoktatása területén. Reméljük az oktatás során a hitvallásunk és értékeink a több ezer hallgató tevékenységében és értékrendjében türöződnek.

Sportegyesület

A Jonatán Sportegyesület 2008. novemberében alakult, amelyet a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Bíróság 10.Pk.06.212/2008/9. sz. határozatával, 3008. sorszám alatt 2009. február 12-i dátummal vett nyilvántartásba.

Jonatán Sportegyesület

Az egyesület célja a rendszeres sportolás, versenyzés - az SZMSZ-ben foglaltak szerint -, testedzés, felüdülés biztosítása, a sportos életmód népszerűsítése, a sport iránti igény felkeltése, az egyesület tagjainak nevelése, a közösségi élet kibontakoztatása szervezett formában. Az egyesület céljának megvalósítása érdekében együttműködik vállalkozásokkal, illetve működési területének állami, társadalmi és szövetkezeti szerveivel.

www.paluska.hu - információs és üzleti oldalak

  • Pénzügyeit vagy gazdálkodását értintő problémák megoldása érdekében keressen bennünket bizalommal.
  • Tradícionális és modern megoldásokkal segítjük.
  • Oktatási tananyagaink, regisztáricó után ingyen letölthetőek a WEBSHOP-ból.

Levelezési cím: HU-4400 Nyíregyháza, Homok sor 9.

Telefon: (+36) 42 500 465 Telefax: (+36) 42 500 466

E-mail: info[kukac]paluska.hu